torsdag 29 mars 2012

Mer saker!

Här kommer lite mer från kära London. Kan inte sluta tänka på hur bra priser det var där. Vill aldrig handla här igen (... men kommer. Och har redan hunnit. haha. Skäms.)

Vad har vi här då? Jorå. Längst till vänster har vi två förpackningar med sminkborstar/penslar från Real techniques. Hittade dom inne på boots för £20/st. De jag har hunnit testköra har varit supermysiga! Rekommenderas om ni har vägarna förbi en återförsäljare eller har tankar på att beställa - GÖR det. Prisvärt då varje pensel kostar kring 50kr!

Hur som helst. Vi fortsätter. Som ni ser. Jag har bunkrat upp med torrschampo. De bästa jag har provat så det kändes NÖDVÄNDIGT att köpa så pass många när priset var super och jag vet att jag använder mycket. Har alltid tvekat att köpa den med "Blush-lukt", i efterhand förstår jag inte varför. Luktar ju SUPERGOTT!!! Var ju tvungen att köpa dom små söta handväskflaskorna också! Gick på £1,5 (och dom större för £2.90, som sagt)

Bredvid alla sprayer står en Brush Cleanser från MAC (kostar 115kr i sverige, London: £8.5, ~ 90kr). Har  tänkt köpa länge men aldrig blivit av. TUR att jag köpte där, hehe.

I den svarta förpackningen ligger en blushbrush från NARS. Priset kommer jag inte ihåg men tror det var £36. Mjuk och fin, plockar upp pigment bra.

Och så den lilla ögonskuggspenseln #239 från MAC. Har en sen tidigare och gillar. Var väl lika bra att köpa en till när priset var ungefär 190 kr där, kostar 250 här.

Har tre saker till jag inte har fått med på bild. Naked palette 1, ett läppstift från Nars och en bodyspray(?) från Victoria's Secret.

Nu har jag alltså massa *inläggsinspo* så ska verkligen försöka komma tillbaka till det här med bloggandet. Nu MÅSTE det bli bättre. Har nu inget att skylla på. Har sjukt mycket tid över då jag har flyttat hemifrån, bor nära jobbet och har min pojkvän under samma tak. Ja, nu vet ni... Haha. På återseende snart. Hoppas jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Roligt att du vill kommentera.
Jag svarar på kommentarer i fältet för att det är lättast att hålla koll då!

Spam och kommentarer som är negativt riktat till mig som person kommer att raderas.