onsdag 2 november 2011

20% på nagellack

Är förmodligen sist av alla med att det är 20% på alla nagellack på kicks. Men det tål ju att upprepas liksom. Har fått med mig tre styckna hittills. Måste sluta gå in på kicks "en snabbis" efter jobbet...

I fredags köpte jag en lila från China Glaze. Urban Night. Tror jag har hittat en ny favvo. För det första så är den sjukt fin, för det andra satt den otroligt bra. Penslade på i fredags med underlack, hade inget topplack i närheten så fick bli utan. Söndagkväll såg det fortfarande nymålat ut. Och då vill ni inte veta hur mycket jag pillar på naglarna och kör in dom titt som tätt i munnen.. (dock utan att bita av. men det är fortfarande en gammal vana..) Går lös på ungefär 79kr nu, kostar normalt 99.

Vidare då kanske.. En OPI-klassiker Cajun Shrimp. Den är fin och så.. Men tror jag ska vänta till sommaren med det. Eller iallafall tills snön har kommit. Känns som att den är för "glad" för detta mörker jag ser utanför ;) (120kr. ord 150kr.)

Och sist men inte minst. Har ÄNTLIGEN hittat ett baslack som ser acceptabelt ut. Blev rätt glad när jag hittade Seche Base. Hoppas den är lika bra som topplacket! (71kr, ord. 89kr)

Hittade bilden HÄÄÄÄR. Så här underbart ser mitt fina Urban Night ut. På länken finns massa andra fina lack också. Blir sugen.. Minst sagt.

2 kommentarer:

  1. Seche Vite kan ju vara smart att inhandla igen, har du koll på hur länge deras 20% gäller? Har dock hört tidigare att deras baslack inte alls är speciellt bra, men blir kul att höra vad du tycker om det!

    SvaraRadera
  2. Caroline; jo, har för mig att det är till den 20 november eller något sånt? Ett tag till iallfall. Penslade på mitt seche base igår, ser fortfarande bra ut så jag hoppas det är bra :)

    SvaraRadera

Roligt att du vill kommentera.
Jag svarar på kommentarer i fältet för att det är lättast att hålla koll då!

Spam och kommentarer som är negativt riktat till mig som person kommer att raderas.