tisdag 3 april 2012

Nars

Har alltid velat prova saker från Nars. I London hade jag turen att stöta på märket både en och två gånger. Vid ett köp fick jag med en liten test på en foundation. Lite smått fnissade jag när jag tog upp den lilla provflaskan på hotellrummet. Funderade lite på varför expediter bara stoppar ner nån prov och sånt där. Det är ju sällan tester är rätt färg. Iaf när det gäller mig.

När jag kom hem kollade jag på den, fnissade igen och tänkte den var aaaaalldeles för mörk och gul (nog för att jag är rätt gul i mig, men inte SÅ gul)... Men gav den en chans. Och TACK GODE FÖR DET!!! Jag älskar. Trots att testern är liten så har den räckt gott och väl de här 4 dagarna jag har testat. Och det är knappt 1/4 använd.
Färgen som passar mig heter deauville och foundationen heter Sheer Glow Foundation. Enligt NARS hemsida är den "Light with neutral balance of pink and yellow undertone". Dock tycker jag den drar rätt mycket mer till gult än rosa. Ska visa någon dag..

Hur som helst. Blev så fast i den här mysiga lilla saken att jag beställde en fullstor flaska från hqhair. Kostade £29.5 (eller 36,4€.. om man föredrar euro) Längtar tills jag får den, haha. Hoppas det inte tar allt för länge.

Bilden lånad från nars (länk till denna foundation)

1 kommentar:

  1. Sv: Visst är de fiina, jag dog lite också! Ska nog ha några gobitar från denna kollektion :D

    SvaraRadera

Roligt att du vill kommentera.
Jag svarar på kommentarer i fältet för att det är lättast att hålla koll då!

Spam och kommentarer som är negativt riktat till mig som person kommer att raderas.