torsdag 19 juli 2012

Lite från MAC

Förra veckan var pappa i Stockholm så han fick en liten lista med saker jag ville ha.

Sedan jag såg MACs senaste kollektion på bild (swatches) så har jag velat ha läppstiftet cut a caper. Hade med ett par skuggor också, och hon som hjälpte honom tog dom som var dom tre första på listan.

Får bli lite halvtaskiga mobilbilder, laddaren till kameran är spårlöst borta...

På bilden uppe är det ögonskuggorna Expensive Pink, Twinks och Mystery. Och läppstiftet Cut a caper.

Expensive pink var lite av en chansning. Tycker den har sett fin ut på bild, men det kändes inte som en färg jag skulle använda mycket. Men tog den ändå, och den var fin. Och nu när jag har sett den IRL så känns det som att jag kommer använda den mer än jag har tänkt, hehe.

Twinks var min första "reserv" på listan. Var egentligen sumptuous olive jag ville ha, men den var slut där han var. Meeeen jag säger bara, tack högre makter för det. Fick en minichock när jag tog upp den. Den är så fin. Helt klart upp på top 5-listan.

Ooooch så lilla Mystery. En matt lite mörkare brun. Inte så mycket mer än så, haha.

Och läppstiftet. Åh. Mer koralligt? än jag trodde. Det är verkligen superfint. Och inte lika rödrosa som det ser ut på bilden. Ska leta laddaren så jag kan få fina bilder på det! På mina läppar känns det dock rätt torrt så måste ha något under. Föredrar också att applicera den med pensel, kan bli lite väl "mycket" färg för mig annars.

Är sjukt nöjd. Och glad att jag hann få ett läppstift!(Eftersom kicks har 15% på webköp för klubbmedlemar så passade jag på att lägga beställning. En liten. Med bland annat Sumptuous olive, därför är den med på bild, haha)
Vänster: Expensive pink, Sumptuous Olive, Twinks, Mystery. Swatchat på Urban Decay primer potion.

Samma ordning, fast tvättat med tvål och vatten. Vet inte, men säger rätt mycket om hållbarheten på UDPP, eller? Gillar iallafall. Och nu, 24 timmar, en dusch och en arbetsdag senare kan jag fortfarande se spår av ögonskugga på armen. Inte illa.

Inte meningen att det skulle bli så långt inlägg, haha. Oops.

2 kommentarer:

  1. å tack vad snällt!:)

    fina färger :)

    SvaraRadera
  2. Mycket fina färger! Och hållbarheten på UDPP är verkligen ngt alldeles extra :)

    SvaraRadera

Roligt att du vill kommentera.
Jag svarar på kommentarer i fältet för att det är lättast att hålla koll då!

Spam och kommentarer som är negativt riktat till mig som person kommer att raderas.