onsdag 19 oktober 2011

Dags att testa

Nu är det dags att börja blogga igen. Som jag sa för typ två veckor sen...

Är iallafall ute efter en bra primer till ansiktet. Lumenes mattifying(?) hade jag för något år sedan men hyn har förändras och har blivit lite torrare sen dess. Gillade den men vågade inte riktigt på den andra dom hade, tyckte den var så.. glittrig?
Nu verkar dom ha gjort om lite. Även den för ögonen (som håller på testas. ingen större skillnad motför innan den gjordes om, bara mer dryg. Tycker jag iaf!). Åhlens har haft alla lumenes primers på extra pris ett tag så idag drog jag tummen ur och köpte en "crystal randiance", för torr och normal hy.

För någon vecka sen fick jag den nya the smoother, från maybelline. Huden blir supermjuk och det gillar jag. Men måste testa mer innan jag kan ge bra utlåtande om hur den håller fast sminket.


Om nu ingen av dom här fungerar, är det någon (haha om någon nu fortfarande kikar in här ibland) som vet en som är bra? För hy som är lite torr men ändå drar åt normal/bland. haha gu vet inte ens vad jag har för hudtyp. Bara att jag är väldigt torr kring nosen höst/vinter/vår..

MACs prep+prime skin och någon av smashbox photo finish ligger rätt högt på listan..

4 kommentarer:

 1. Är väldigt nyfiken på Lumenes nya primers! Är själv torr på näsan om vintrarna (normal/blandhy) och blir lite röd om vintrarna och jag gillar verkligen Lumenes Beauty Base Mattifying Primer!

  SvaraRadera
 2. Jag upplevde att jag blev lite torrare av den, iallafall vintertid. På sommaren fungerar den alldeles utmärkt!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar MAC's prep+prime helt klart prisvärd och otroligt dryg, sminket sitter super!

  SvaraRadera
 4. Sv: Ghetto är bra mycket ljusare och betydligt varmare än RBB, som är kall i färgen. Älskar båda skuggorna! :)

  SvaraRadera

Roligt att du vill kommentera.
Jag svarar på kommentarer i fältet för att det är lättast att hålla koll då!

Spam och kommentarer som är negativt riktat till mig som person kommer att raderas.