söndag 21 augusti 2011

Tack Clinique! (recension)

För ett tag sedan såg jag på flera bloggat att det fanns lite olika saker för att skynda bort finnar. Har provat två stycken förut, en från garnier och en från apoteket (för riktigt länge sen) och ingen av dom funkade speciellt bra på mig.
Den här fick högst av tre stycken av Kerstin. Tänkte att det var värt att prova, trots att den var dyrast också. När jag började använda den så funkade den väl sådär, hade högre förväntningar.

Men igår (i NATT!!!) kom ett mirakel. Märkte att en äcklig liten en var på väg att bli stor precis bredvid nosen på mig. Snabbt hämtade jag min lilla gröna tub och kletade på lite på den. Sved till lite sen tänkte jag inte mer på den. Såg ett par avsnitt av favoritserien och gick sen på toa. Blev helt chockad när jag tittade mig i spegeln. FINNEN VAR NÄSTAN BORTA!!! Och det hade bara gått några få timmar! (2-3 skulle jag gissa på, inte mer!)


Miniliten nu ju! Älskar när man köper saker som fungerar. Den här heter Clinique Anti-Blemish Solutions, Spot Treatment Gel. Finns där clinique säljs (kicks, åhlens, parelle osv)

Pris: 160kr för 15ml.
Betyg: 4,5 av 5.
Köpa Igen? JA! Den är dryg som tusan så förhoppningsvis kommer det ta minst ett år innan nästa inhandlas (den är hållbar i 24 månader)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Roligt att du vill kommentera.
Jag svarar på kommentarer i fältet för att det är lättast att hålla koll då!

Spam och kommentarer som är negativt riktat till mig som person kommer att raderas.